در صورتی که رطوبتی به ساختمان نفوذ کند، ساختمان شما متوجه خساراتی خواهد شد. در حال حاضر روش های گوناگونی وجود دارد که با استفاده از آن ها می توان از این مشکل پیشگیری کرد، یکی از آنها استفاده از ایزوگام ایرانی می باشد، عایق رطوبتی سفید مشکی یکی از پر استفاده ترین انواع عایق ها بوده که سبب بالا بردن استحکام ساختمان شما خواهد شد.
عایق رطوبتی سفید
همانطور که می دانیم صنعت ساختمان سازی در حال پیشرفت می باشد، اما عایق های پوششی ساختمانی هنوز به پیشرفت ایده آلی دست نیافته اند، هنوز هم بسیاری از مردم از عایق های پوششی زمان های گذشته استفاده می کنند، عایق از ترکیب مواد مختلفی ساخته شده اند که مانع رسیدن نور و رطوبت به داخل محیط زندگی یا داخل ساختمان ها می شود.
از گذشته های دور مردم از وسیله های مختلفی به عنوان عایق رطوبتی استفاده می کردند، حتی انسان های اولیه از برگ های بزرگ و حصیر هایی استفاده می کردند تا از شر باران و برف خلاص شوند، با گذشت زمان انسان توانسته با عایق های پیشرفته تری دست یابد تا اینکه پر مصرف ترین عایق ها یعنی قیرگونی و ایزوگام تولید شدند.
در حال حاضر همه مهندسان و پیمانکاران به دنبال یک ایزوگام باران هستند تا تمام ویژگی های یک عایق خوب را داشته باشد، عایق خوب بایستی مقرون به صرفه باشد و باید پایداری بالایی داشته باشد، عایق ها از مواد متنوعی ساخته شده اند، هر عایق جنس مخصوص خود را دارد که مربوط به مواد استفاده شده در مراحل ساخت آن می باشد، عایق ای پی تی و پی وی سی، از جمله بهترین و بیشترین مواد استفاده شده در آن عبارتند از سنگ آهن، و مواد پلاستیکی.
این دو نوع یکی از پر کاربرد ترین عایق های حال حاضر هستند، عایق های پی وی سی، دارای کیفیت بالا و دوام زیادی هستند که پایداری آنها بالا می باشد و اصلی ترین و مهم ترین مواد سازنده این عایق پلیمری باشد، عایق های پی پی تی اولین نسل از عایق هایی هستند که با مواد پلیمری و با تکنولوژی روز دنیا ساخته شده اند.
میتوان گفت که عایق های پی پی تی از انعطاف پذیر ترین انواع عایق های موجود در بازار هستند که به دلیل این خاصیت به راحتی نصب و اجرا می شوند، عایق پی پی تی از جمله موادی بوده که میتوان از آنها در بیشتر سطوح ساختمان استفاده داشت، همچون پشت بام، دیوار، کف سرویس بهداشتی و استخرها.
عایق های پی پی تی تاحدی با کیفیت هستند که از آنها در ساخت سد و لوله کشی بناهای بزرگ استفاده میشود، تمام عایق های رطوبتی یک کار را انجام میدهند، اما تفاوت عمده آنها در کیفیت کاری است که انجام می دهند. بهترین و به صرفه ترین انواع عایق ها، عایق هایی هستند که از آنها را به عنوان بهترین جایگزین ایزوگام می شناسند.
عایق رطوبتی مشکی بام
در حال حاضر ما دارای نمونه های متنوعی از انواع عایق های ساختمانی هستیم که هر یک از آن ها دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشند، عایق های سیمانی یکی از آنها می باشد.
عایق های سیمانی هم به عنوان زیر شاخه عایق های رطوبتی پلیمری هستند، برای افزایش چسبندگی و انعطاف پذیری آنها از مواد پلیمری استفاده می شوند، در برخی از عایق های سیمانی به منظور عملکرد بهتر از نانو ذرات نیز استفاده میشود.
استفاده از این عایق رطوبتی در مکان هایی که امکان ترک خوردگی وجود دارد، مناسب نیست. عایق بر پایه سیمان استحکام بسیار زیادی در برابر فرسایش داشته و به همین دلیل از آنها برای عایق کردن مکان های مرطوب و دیوارهای ساختمان استفاده می شود، استخر ها و مخازن آب از مکان هایی هستند که با استفاده از سیمان عایق کاری می شوند.
عایق رطوبتی زد 90
همانطور که میدانید وجود رطوبت به مرور زمان می تواند قسمتهای مختلف ساختمان را فرسوده کند و به آنها آسیب برساند، برای آب بندی کردن قسمت مختلف ساختمان از عایق رطوبتی استفاده میشود، آب بندی رطوبتی در هر قسمتی از ساختمان که ممکن است رطوبت به آنجا نفوذ کند، انجام می شود. عایق رطوبتی را میتوان بعنوان پوششهایی تعریف کرد که با ترکیبات گوناگون برای حفاظت در برابر آب و رطوبت ساخته می شود.
استفاده از ایزوگام شرق عایق در تمامی مکان هایی که در معرض آب قرار دارند، الزامی است. پشت بام، سرویس بهداشتی و حمام و استخر از جمله مکان هایی بود که نیاز به عایق بندی دارند و باید در آنها انجام شود.
نفوذ رطوبت در ساختمان می تواند باعث بروز مشکلاتی مثل زنگ زدن فلزات، رشد کپک و قارچ، یخ زدگی سازه ها و غیره شود، در صورت استفاده از عایق های رطوبتی دیگر مشکلاتی همچون نشت و یا ترکیدگی لوله نمی تواند خسارت زیادی به ساختمان وارد کند، پیدا کردن راه حلی برای مقاوم سازی ساختمان ها در برابر آب و رطوبت، از زمان های گذشته همواره یکی از مشکلات انسان ها بوده است، در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی، امکانات گسترده تری برای عایق کردن ساختمان ها و سازه ها وجود دارد.
برای اینکه بتوانید مناسب ترین ایزوگام استخری را جهت استفاده انتخاب نمایید، در ابتدا باید با انواع عایق های رطوبتی آشنایی داشته باشید و ویژگی های هر یک از آنها را بدانید، عایق های رطوبتی بر اساس نوع مواد تشکیل دهنده و شیوه اجرا تقسیم بندی می شوند، عایق رطوبتی را با استفاده از دو روش می توان اجرا کرد، در روش اول با استفاده از گرما و حرارت و رطوبتی، به سطح مورد نظر چسبانده می شود.
روش دیگر را اصطلاحا عایق های رطوبتی سرد اجرا می نامند که برای اجرای آنها تنها کافی است جزئیات شان را با یکدیگر مخلوط کنید، انواع عایق های رطوبتی برای آب بندی در بسیاری از مکان ها استفاده می شود، اغلب عایق های رطوبتی علاوه بر آب در برابر اشعه یو وی مقاوم هستند و کاربری آسان و راحتی دارند.
عایق رطوبتی نانو علاوه بر رطوبت در برابر ایجاد قارچ و کپک، بسیار مقاوم است. در ساخت این نوع عایق از فناوری نانو استفاده شده است و میتوان آن زا زیر گروه عایق های پلیمری نیز به شمار آورد، استفاده از تکنولوژی نانو در این عایق ها سبب شده است تا آنها اصلاحا آبگریز شوند و همچنین مقاومت و دوام بالایی داشته باشند.
عایق های رطوبتی بر پایه قیر وجود دارد، نمونه ای از آنها قیر و گونی می باشد، قیروگونی را می توان به عنوان نخستین روش برای ایجاد عایق رطوبتی دانست، این روش سالیان زیادی است که مورد استفاده قرار میگیرد با استفاده از نوعی پارچه به نام گونی و قیر انجام می گیرد. در این روش عایق کاری انواع مختلفی دارند که با قیمت های متنوعی در بازار ارائه می شوند.
قیر استفاده شده در این روش نیز از تقطیر نفت خام تهیه شده و ترکیبی از هیدرو کربن های عالی می باشد، نمونه دیگری از آن ها که پیشرفته تر از عایق قیر و گونی و ایزوگام است، لایه رولی از پیش آماده شده است که با استفاده از روش های خاص حرارت دهی بر روی سقف و دیوارها چسبانده می شود.
عایق رطوبتی ستاره طلایی
باید بگوییم که عایق های رطوبتی پایه سیمانی پلیمری انعطاف پذیر هستند و به عنوان یک لایه محافظ برای نمای خارجی ساختمان بر علیه مواد شیمیایی خورنده همچون سولفات و اسید به کار می روند، انواع ایزوگام پشت بام پایه سیمانی با داشتن ترکیبی از ویژگی سخت سیمان دارای انعطاف پذیری پلاستیک و مزایای بالایی هستند.
در برابر آب به صورت دائم نفوذ ناپذیر هستند و در برابر فرسایش آب از خود مقاومت خوبی نشان می دهند، همچنین در برابر خراش مقاومتی عالی دارند و توانایی تحمل بار آن ها بالا است، در مقایسه با عایق های دیگر نفوذ نا پذیری بخار آب زیادی دارند همچنین شما می توانید به راحتی از آن استفاده داشته باشید.
غیر سمی هستند و بسته به صورت کامل می چسبند و هیچ مشکلی ایجاد نخواهند کرد، برای سطوح و اشکال گوناگون به راحتی اجرا می شوند و از نظر فیزیکی به دما در مقایسه با ایزوگام وابستگی ندارند.
عایق رطوبتی نقره ای شرق
عایق های رطوبتی پایه سیمانی به صورت دو جزئی هستند که سبب افزایش زحمت و هزینه هم شده و هم هزینه انبار را افزایش می دهد و پودر و جزء مایع باقی مانده به مدت طولانی قابل نگهداری می شوند. به علاوه در عایق کاری های امروزی ساختمان ها که اغلب به صورت ناشیانه ساخته می شوند، برخی از پیمان کاران به منظور صرفه جویی در مواد جزء مایع بیش تری را به عایق رطوبت پایه سیمانی پلیمری اضافه می کنند.
انواع ایزوگام عالیجناب بیش از چهل سال به طور موفقیت آمیزی در اروپا برای محافظت بنا و اعضای ساختمان که در معرض رطوبت متناوب یا دائمی یا حتی فشار هیدرو استاتیکی بالا بوده اند، استفاده می شوند.
عایق رطوبتی پایه سیمانی برای عایق کردن اتاق های مرطوب و مخازن آب استفاده می شوند و به دلیل مقاومت عالی در برابر فرسایش، برای عایق کردن سطوح خارجی ساختمان نظیر دیوار ها نیز استفاده می شوند.
رنگ عایق رطوبتی
آب به صورت مایع یا بخار به عنوان مخرب ترین عنصر فرسایشی اعضای ساختمان می باشد. ساختمان ها بهترین ملات و سنگ های طبیعی شناخته شده است. اجرای عایق رطوبتی باید بی نقص باشد و عملکرد و مفید بودن برای ساختمان را در تمام طول عمر از حفظ کند. برای جلوگیری از هر گونه نفوذ آب به سطوح خارجه ساختمان باید از بالا تا پایین با عایق های رطوبتی محافظت شود. عایق باید جزئی از کل سیستم ساختمان بوده و برای تاثیر کامل به طور یک دست با عناصر ساختمان بر همکنش داشته و از نفوذ آب جلوگیری نماید.
در صورتی که یکی از این سیستم ها با شکست مواجه شود و یا به طور کامل با دیگر سیستم های پوششی عمل نکند، نفوذ آب اتفاق خواهد افتاد. در سال های اخیر عایق های رطوبتی پایه سیمانی در چندین نوع مختلف توسعه پیدا کردند که از آن ها می توانیم به موارد زیر اشاره داشته باشیم:
- عایق رطوبتی پایه سیمانی پلیمری انعطاف پذیر
- عایق رطوبتی پایه سیمانی پلیمری سخت یا انعطاف نا پذیر
انواع عایق های رطوبتی، با سخت شدن پلیمر عالی دارای ویژگی عدم نفوذ پذیری در برابر آب خواهد شد، اگر چه این مواد کاربری بالایی دارند اما به خاطر سخت بودن می توانند با تغییر شکل زیاد سطح زیر کار هماهنگ نشوند. در صورتی که جمع شدگی ناشی از خشک شدن و یا انبساط و انقباض دمایی سطح زیر کار منجر به ترک در سطح زیر کار شود، عایق رطوبتی ترک می خورد و ورق ورق می شود. از این رو کاربرد عایق رطوبتی پایه سیمانی سخت به میزان زیادی محدود میشود و نمیتواند بر روی سطوح بزرگ اجرا گردد.
در مقایسه با ایزوگام به خاطر دوام بهتر و آلودگی زیست محیطی کم تر، در طول تولید و کاربرد عایق رطوبتی پایه سیمانی این عایق میتواند به طور گسترده ای روی سطوح زیر کار مختلف استفاده شود که در اجرا بسیار راحت است. با پیشرفت فرمولاسیون و فرایند تولید یک عایق رطوبتی پایه سیمانی با نسبت مشخصی از پلیمر به سیمان و آب به سیمان می تواند تولید شود. ویژگی های این محصول ترکیبی از مزایای عایق رطوبتی سخت و انعطاف پذیری ترکیباتی همچون لاستیک و پلاستیک می باشد.
باید بگوییم که در سال های گذشته انواع پایه سیمان به دلیل عملکرد فوق العاده و ویژگی های زیست محیطی خوب بیش ترین سهم را در بین عایق های رطوبتی استفاده شده در ساختمان به خود اختصاص داده اند، از ترکیبات به صورت دوغاب استفاده شده و بر خلاف های عایق های پلی اورتان می تواند بر روی سطوح خیس نیز استفاده شود.
برخی کاربرد های عایق رطوبتی پایه سیمانی شامل موارد زیر می باشد:
- آب بندی و عایق کردن دیوار های زیر زمین
- مخازن آب
- استخر های شنا
- دیوار ها و کف در اتاق های مرطوب نظیر توالت، حمام، بالکن و تراس
عایق رطوبتی بی رنگ
با استفاده از انواع عایق های رطوبتی بی رنگ می توانید سبب بالا بردن استحکام ساختمان خود شوید، بهترین انواع عایق های رطوبتی ایرانی کیفیت بالایی داشته و در نتیجه مشتریان خارجه نسبت به خرید آنها استقبال نشان می دهند.
عایق رطوبتی به کشور های خارجه همچون کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی صادر می شوند و بازرگانان از فروش آن ها در نهایت به سود خوبی می رسند و ارز خوبی را وارد کشور خواهند کرد. اما شما می توانید این عایق را از طریق همین درگاه اینترنتی تهیه کنید با این وجود در وقت و هزینه خود صرفه جویی خواهید داشت و هزینه به صرفه تر می شود
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.